Vier onhandige vrienden en een café


Bar 'Quatre Vins' wordt nieuw leven ingeblazen. Foto Marie Meletopoulos

Vier onhandige vrienden en een café


De klant moet perfect en vooral spectaculair worden bediend. Foto Marie Meletopoulos

Terug naar die goede oude tijd! Vier vrienden blazen de oude Franse bar ‘Quatre Vins’ nieuw leven in. Althans, ze doen een poging...

De eerste voorstelling van Theater Terras dit seizoen is ‘Les Garçons de Café’ van het Franse gezelschap Compagnie Olof Zitoun.

Onhandige obers
De klant is koning in bar ‘Quatre Vins' en moet natuurlijk perfect worden bediend: uniek en vooral spectaculair. Lusteloos en stamelend, zingend en dansend of zelfs jonglerend. Elk glas wordt in stijl geserveerd en elke ober heeft daar zijn eigen manier voor. Hoe onhandig de obers ook zijn, het gaat altijd op het nippertje goed. Een lachwekkende voorstelling met acrobatische toeren, voor jong en oud!

In Leusden en Amersfoort
Compagnie Olof Zitoun speelt deze voorstelling twee keer: op vrijdagavond 1 juli op het terrein achter De IJsbreker aan de Bavoortseweg 25 in Leusden en zaterdag 2 juli in Het Vlinderpark aan de Van Galenstraat 30 in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. Aanvang is beide keren om 21.00 uur.

Drank, ijs en zang
Een uur ervoor, om 20.00 uur, is de mobiele Bar van Zanten open voor koffie, thee, fris, bier, wijn en speciaal bier. Uiteraard is ook IJs van Vitelli present. Benieuwd welke smaken ijsmeester Jeroen van Voorn deze keer in zijn kar heeft. Ook na de voorstelling is de bar open. Nieuw dit jaar is dat voor en na de voorstelling een plaatselijke singer-songwriter optreedt. Zo krijgt lokaal talent een kans en wordt een avondje Theater Terras nog leuker! Voorpret én nagenieten verzekerd.

Kijk voor het laatste nieuws over de voorstelling op onze Facebookpagina (www.facebook.com/amersfoortstheaterterras/) en volg ons op Twitter: @TheaterTerras.

  21-06-2016

Ga terug