Veel genieten in 2016!


Joan Catalá op de Hof / foto Cees de Vries

De Werkgroep van Theater Terras wenst iedere liefhebber van bijzondere voorstellingen op verrassende locaties een jaar vol plezier en mooie momenten. Wij bereiden ons voor om hier een steentje aan bij te dragen met vier voorstellingen in de zomer van 2016. Schrijf de data alvast in je agenda: 2, 16 en 30 juli, en 13 augustus. Fijne jaarwisseling!

Onze nieuwe programmeur, Mirte Drogers, heeft haar lijstje met voorkeuren voor 2016 zo goed als klaar. Met een kersverse penningmeester, Henk Laarman, wordt de begroting bewaakt en kunnen we ons richten op een nieuw seizoen Amersfoorts Theater Terras. Wij hebben er weer zin in en zijn blij dat de gemeente het financieel mogelijk maakt om vier voorstellingen in Amersfoort te organiseren. Vanaf 2 juli zijn we om de zaterdag ergens in de stad te vinden. Met de voorstelling en het terras met Bar van Zanten beleef je een avond om nog lang van na te genieten. We verwachten begin mei het programma en de locaties bekend te kunnen maken.

Steun Theater Terras
Theater Terras kan niet zonder steun van financiële vrienden. De extra financiële middelen hebben we nodig om in 2016 en volgende jaren mooie voorstellingen naar Amersfoort te kunnen halen. Wil jij ook blijven genieten van deze pareltjes op plekken waar je niet vaak komt of misschien nog nooit bent geweest? Steun ons dan met een financiële bijdrage. Alvast bedankt en tot ziens in de zomer!

  27-12-2015

 Word vriend van Theater Terras

Ga terug