De vernieuwde website van Theater Terras is sinds 29 juni 'in de lucht'. Niet alleen is de vormgeving sterk verbeterd, ook zijn er diverse nieuwe functies toegevoegd.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Enkele dagen voordat een Theater Terras-voorstelling plaatsvindt, wordt iedereen automatisch per e-mail herinnerd.

Ook nieuw is de geïntegreerde routeplanner voor zowel openbaar als eigen vervoer, die het zoeken naar de soms afgelegen locaties vereenvoudigt. Verder is het mogelijk binnen de hele site te zoeken. Binnenkort komt er nog een gastenboek waarin bezoekers kunnen reageren op de voorstellingen en een archief met informatie over meer dan 25 jaar verrassende Theater Terras-voorstellingen op bijzondere locaties.

Achter de schermen zijn nog meer vernieuwingen doorgevoerd, waardoor het actueel houden van de site bijzonder eenvoudig is en persberichten automatisch worden verstuurd.

De site is ontworpen door Ron Wolak van Reclame Studio Wolak BV in Soest. De technische realisatie en hosting is in handen van Alfred Konijnenbelt van CoMedia [web & data concepts] in Amersfoort.

  29-06-2005

Ga terug