Theatermakers uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland nemen dit jaar deel aan de zomervoorstellingen van Theater Terras. De programmafolder met alle gegevens over de voorstelling is verschenen. Vrijwilligers zorgen ervoor dat hij vanaf de laatste week van mei overal in Amersfoort en de directe omgeving te vinden is.

Theater Terras opent het seizoen op 4 en 5 juli met een voorstelling van Compagnie un loup pour l'homme in Park Randenbroek. Twee elastische mannen tarten hier de zwaartekracht en verhalen daarbij over de hilariteit en de tragiek van het menselijk bestaan.
Op 2 augustus verschijnt verhalenverteller Eric Borrias in de tuin van restaurant Branche met zijn voorstelling Hoezo, SEX? Die staat garant voor blozende wangen en tranen van het lachen, afgewisseld met een enkel rood oortje.
BilBoBaSSo toont op 16 augustus op het terrein van de Wagenwerkplaats voor het eerst in Nederland het vurige tangomuziektheaterspektakel A Fuego Lento. En op 30 augustus treedt Satya Performance Company op met Two Faces op een boerderij in Hoogland.
De programmafolder 2008 is hier ook digitaal beschikbaar.
Om het PDF-bestand te kunnen lezen of afdrukken heeft u het programma Adobe Acrobat Reader nodig. Op de meeste moderne computers staat dit standaard geïnstalleerd. Zo niet, dan kun u de nieuwste versie hier downloaden.
Meer weten over Theater Terras? Bezoek deze site of lees hier het jaarverslag over 2007.

  26-05-2008

Ga terug