Theater tussen de druppels


© Joris Hol

Voor de ogen van ruim driehonderd bezoekers speelde zich zaterdagavond in het Van Stolbergpark aan de Amersfoortse Leusderweg de dubbelvoorstelling Souffle Moi/Et Nunc af van Theater Terras. We begonnen de avond met een uitverkochte picknick voor vijftig gasten in zonnige omstandigheden, met muzikale begeleiding van duo Ciska en Sonja.

Daarna voerde luchtacrobate Femke Luyckx haar voorstelling Souffle Moi op in een boom aan de Graaf Hendriklaan. Halverwege het optreden viel de eerste regenbui van de avond, maar zowel het publiek als de artiest trokken zich daar niets van.
Na een korte pauze wist de Italiaan Alberto Cacopardi het publiek langs het skateboardveld bij het Graaf Engelbertpad direct te boeien met clowneske capriolen en woordeloos gracieus sentiment. Ook hij kreeg een flinke bak regen over zich heen, waarbij in het publiek de paraplu's omhoog kwamen. Het vuur van de voorstelling bleef echter branden bij de danser én het merendeel van de bezoekers. Enkele minuten voor het slot van het optreden klaarde de lucht weer op.
De volgende voorstelling van Theater Terras is op zaterdag 14 juli om 21 uur bij de Martinuskerk in Hoogland.

  02-07-2012

Ga terug